MENU
Lunch aan 39 euro
Voorgerechten: Keuze uit elk voorgerecht, * 9 euro supplement |
. |
Hoofdgerechten Keuze uit elk hoofdgerecht, * 9 euro supplement |
. |
Voorgerechten
Carpaccio di carne Carpaccio van rundsvlees met parmezaan, rucola en truffelolie |
20 |
Vitello tonnato Dun gesneden kalfsgebraad met tonijndressing |
20 |
Insalata caprino con lardo Salade met warme geitekaas, spek en honing |
20 |
Melanzana alla caprese Gegrilde aubergine met tomaat en warme mozzarella |
20 |
Rucola e parmigiano con cavoletti e tartufo * Rucola, parmezaan, spruiten en verse truffels * |
29 |
Tartaro di salmone fresco con bruschetta al aglio Tartaar van verse zalm, bruschetta met knoflook |
23 |
Zuppa di zucca con capesante crudo Roomsoepje van pompoen met sint jakobsvrucht |
19 |
Paste
Spaghetti “Vongole” Spaghetti met venusschelpen en look |
28 |
Lasagne al forno Lasagne uit de oven |
22 |
Spaghetti aglio olio e peperoncino coni scampi e pomodori Spaghetti met look, olijfolie, piment, scampi en tomaat |
28 |
Spaghetti integrale con carciofo, rucola e tartufo Volkoren spaghetti met artisjok, rucola en truffels |
35 |
Tagliatelle Octavio-Gianni Tagliatelle met lotte en lichte curryroom |
28 |
Hoofdgerechten
Sogliola grigliata/mugnagna * Gegrilde of gebakken zeetong * |
42 |
Gamberoni al Prosecco Reuze gamba met proseccosaus |
35 |
Scalopine Finocchio Kalfslapje met venkel en funghi |
30 |
Manzo alla griglia con spaghetti al aglio olio e peperoncino Gegrild rundvlees met kruidige spaghetti |
35 |
Ossobuco Kalfsschenkel in groentensaus |
30 |
Filetto di lepre alla barbabietola Hazenrug op onze gekende wijze... |
38 |
Branzino con ratatouille Op vel gebakken zeebaars met ratatouille |
38 |
Ribeye di angus nero Australia * Australische Ribeye van Black angus * |
43 |
Pizze
Pizza Crudaiola con tartufo Tomaat, kaas, basilicum, look, kerstomaten en truffels |
32 |
Pizza Carpaccio Tomaat, kaas, dun gesneden rundvlees, rucola en truffelolie |
26 |
Pizza Parma Tomaat, kaas, parmaham en basilicum |
26 |
Pizza Scampi Tomaat, kaas, scampi, knoflook |
26 |
Pizza crema di zucca, mozzarella, salami e tartufo Creme van pompoen, mozzarella, salami en truffels |
32 |
Dessert
Semifreddo al torrone . |
10 |
Dama Bianca . |
12 |
Tiramisu . |
12 |
Zabaglione . |
14 |
Sorbet mix . |
10 |
Formaggio "Lourdon" . |
14 |
Spumante
Prosecco 90% Glara |
Glas 11/ Fles 55 |
Champagne Edmond Roussin Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir |
Glas 14/ Fles 70 |
Ruinart Blanc de Blanc Chardonnay |
190 |
Vino Bianco
Vino Casa Pinot Bianco |
Glas 8 / Fles 33 |
Chardonnay 2022, Tormaresca, Puglia Chardonnay |
Glas 9 / Fles 43 |
Vernaccia di San Gimignano, Toscana Vernaccia |
45 |
Roero Arneis, Pescaja, Piemonte 100% Arneis |
49 |
Gavi di Gavi, Villa Sparina, Piemonte Cortese |
55 |
Gaun, Alois Lageder, Alto Adige Chardonnay |
68 |
Vino Rosata
Vino Casa Sangiovese |
35 |
Vino Rosso
Vino Casa Refosco, Raboso |
Glas 8 / Fles 33 |
Primonero Negroamaro, Salento Puglia |
Glas 9/ Fles 37 |
Freisa d'Asti 2018, iDivini, Piemonte 100% Freisa |
55 |
Barbera del Monferrato Barbera, Villa Sparina, Piemonte |
Glas 13 / Fles 58 |
Rosso di Montalcino sangiovese grosso, Fanti, Toscane |
58 |
Amarone, Corte Giara Corvina Veronese |
105 |
Langhe Nebbiolo 2020 La Spinetta, Piemonte 100% Nebbiolo |
75 |
Brunello di Montalcino, Ciacci Piccolomini, Toscana 100% Sangiovese Grosso |
120,00 |
Poggio Valente, Fattoria Le Pupille, Toscana 95% Sangiovese, 5% Alicate |
85 |