MENU
Voorgerechten
Carpaccio di carne Carpaccio van rundsvlees met parmezaan, rucola en truffelolie |
18 |
Vitello tonnato Dun gesneden kalfsgebraad met tonijndressing |
17 |
Insalata caprino con lardo Salade met warme geitekaas, spek en honing |
18 |
Melanzana alla caprese Gegrilde aubergine met tomaat en warme mozzarella |
17 |
Rucola e parmigiano con cavoletti e tartufo Rucola, parmezaan, spruiten en verse truffels |
29 |
Colombaccio con Porto e funghi Gebakken houtduif, jus van rode Porto en champignons |
19 |
Tartaro di salmone fresco con bruschetta al aglio Tartaar van verse zalm, bruschetta met knoflook |
19 |
Zuppa di zucca con capesante crudo Roomsoepje van pompoen met sint jakobsvrucht |
15 |
Crocchetta di tartufo Truffelkroket met verse truffels |
22 |
Scampi con crema di finocchio Scampi in roomsaus met venkel |
20 |
Tataki di tonno Tataki van tonijn met sesamzaadjes |
24 |
Paste
Spaghetti “Vongole” Spaghetti met venusschelpen en look |
25 |
Lasagne al forno Lasagne uit de oven |
19 |
Penne ai scampi Penne met scampi en knoflook |
26 |
Spaghetti integrale con spruiten, rucola e tartufo Volkoren spaghetti met cavoletti, rucola en verse truffels |
32 |
Tagliatelle Octavio-Gianni Tagliatelle met lotte en lichte curryroom |
26 |
Hoofdgerechten
Sogliola grigliata/mugnagna Gegrilde of gebakken zeetong |
36 |
Gamberoni al Prosecco Reuze gamba met proseccosaus |
32 |
Scalopine "Fiorentina" Kalfslapje met spinazie, tomaat en mozzarella |
27 |
Manzo alla griglia con spaghetti al aglio olio e peperoncino Gegrild rundvlees met kruidige spaghetti |
33 |
Ossobuco Kalfsschenkel in groentensaus |
27 |
Filetto di lepre alla barbabietola Hazenrug op onze gekende wijze... |
32 |
Animelle di vitello con crema di dragoncello Krokant gebakken kalfszwezeriken met roomsaus met dragon |
35 |
Branzino con legumi e tartufo Krokant op vel gebakken zeebaars met groenten en verse truffels |
37 |
Ribeye di angus nero Australia Australische Ribeye van Black angus |
36 |
Tonno alla griglia con menta fresca e capperi Gegrilde tonijn met verse munt en kappers |
33 |
Vitello di Cervo con crèma di pesto Hertenkalf met pestoroomsaus |
36 |
Pizze
Pizza Crudaiola con tartufo Tomaat, kaas, basilicum, look, kerstomaten en truffels |
29 |
Pizza Carpaccio Tomaat, kaas, dun gesneden rundvlees, rucola en truffelolie |
26 |
Pizza Parma Tomaat, kaas, parmaham en basilicum |
24 |
Pizza Scampi Tomaat, kaas, scampi, knoflook |
26 |
Pizza Tonno con pimente Pizza, tomaat, tonijn, kappertjes, olijven, ansjovis en pepertje |
18 |
Pizza con melanzana e caprino Creme van geitenkaas, gegrilde aubergines |
22 |
Dessert
Semifreddo al torrone . |
9 |
Dama Bianca . |
9 |
Tiramisu . |
9 |
Zabaglione . |
12 |
Crema brulata Crème Brulé |
10 |
Profiteroles con caramello Soesjes met karamel |
10 |
Vino Bianco
Prosecco 90% Glara |
45 |
Champagne Edmond Roussin Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir |
50 |
Ruinart Blanc de Blanc Chardonnay |
120 |
Vino Casa Pinot Bianco |
25 |
Subtirol Alto Adige Pinot Grigio |
38 |
Gavi di Gavi, Piemonte Cortese |
39,50 |
Gaun Chardonnay |
42 |
Bucci Classico Verdicchio |
56 |
Vermentino di Sardegna 2018, Corda Vermentino |
51 |
Gastel Ringberg, Elena Walch Sauvignon Blanc |
42 |
Vino Rosso
Vino Casa Refosco, Raboso |
25 |
Pinot Nero Pinot Noir |
39 |
Barbera del Monferrato Barbera |
42 |
Il Falcone Riserva Nero di Troia, Montepulciano |
46 |
Amarone, Corte Giara Corvina Veronese |
95 |
Sassicaia 2014 Cabernet Sauvignon |
190 |
Valpolicella Classico Superiore 2016, Cottini Corvina, Rondinella, Molinara |
52 |
Santa Cecilia 2013, Planeta Nero d'Avola |
75 |
Vino Rosata
Vino Casa Sangiovese |
29 |